HTML

Brazil parti?

Hat ilyen volna Brazilia.. az en szemuvegemen at =)

Friss topikok

Linkblog

merde!

2008.09.12. 02:46 kiszsiraf

Hat most elegge tele van a hocipom mindennel.

Ma A francia cserediaklany, Emma elkezdte megszervezni, hogy holnap a szuletesnapom alkalmabol menjunk el az osztalytarsakkal, meg baratokkal a sulibol a Nemzeti Parkba, rogton suli utan, veszunk vmi kajat, es majd ott megesszuk, megnezzuk a vizesest, stb. Nagyon jo hely egyebkent, rengeteg noveny, kispatak, egy nagy komedence, benne kis sziget, meg minden ami kell. Aztan az anyukam mondta, hogy estere hivjam meg a barataimat, tortat enni, meg elekelni, hogy boldog szulinapot. Kozben itt van Davi is, aki egy srac, Karol baratja o is, es o ismeri az anyukamat is, valamint tud angolul, tehat vele szinte barhova elengednek, kiveve persze a Nemzeti Parkba!! Merthogy a conseulorom (rotary klub embere) felhivta az anyukamat ma ebed kozben, es az anyukam meg elmeselte neki, hogy holnap a szulinapom alkalmabol elmegyunk a nemzeti parkba. Ez a franya oregember pedig azt mondta, h nem mehetek felnott nelkul, mert ez "veszelyes". Nem tudom, hogy a csorgokigyoktol vagy a medenceben levo pirannyaktol felt, esetleg Tarzantol, aki egy indan himbalozik, felkap, es orokre az oserdoben kell elnem vele, csak azt tudom, hogy nagyon szivesen megmondanam neki a magamet. No persze ha en nem mehetek, gondolom Emma sem, ami nagyban megneheziti a helyzetet, merthogy mi voltunk a szervezok, innen visszalepni eleg gaz. Foleg, hogy mindnkei az en szulinapom miatt jon, es mi  Emmaval biztosra vettuk, hogy megyunk, hiszen mar voltunk itt 'egyedul' az osztalytarsakkal, sot mi tobb, tul is eltuk! Na es akkor most vissza Davihoz, aki pedig meginvitalt egy buliba (holnap este), mondvan hogy megy Emma is, meg meg jopar gyerek, akiket ismerek.. ez mind szep es jo, de ki fogja ezt elmondani az fogado anyamnak?? Felhivtuk Daviek lakasat az anyukammal, es a novere, Rebeca vette fel, aki ugyancsak jon a holnapi buliba, de mint kiderult jelmezes parti lesz, szoval kene krealni gyorsan vmi szuper dolgot. Rebeca, Davi novere, aki felvette a telefont mondta, hogy holnap delutan raer, es keresunk valami ruhat a buliba, de en nem akarok holnap delutan ruhat keresni, hanem a nemzeti parkba akarok menni piknikezni az osztalytarsaimmal!! Majd en leszek a lany, aki elfelejtette, hogy jelmezben kell menni. Most ugy all a heyzet, hogy az anyukam probalja felhivni Emma anyukajat, de o nincs otthon, Emma nem tudom, hogy velekedik a helyzetrol, mert vele sem tudtam meg beszelni, szoval most azt hiszem megyek, es leszortelenitem a labamat, hiszen holnap a nemzeti parkban meleg lesz, es furdeni fogunk a medenceben =)

Nem varom el, hogy ezt a rovid, nem eppen lenyegretoro bekezdest megertsetek, hiszen en sem ertem, csak azt tudom, hogy ennyi kavaras utan, egesz biztosan csodalatos lesz a 17. szuletesnapom! joejt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiszsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr66659714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása