HTML

Brazil parti?

Hat ilyen volna Brazilia.. az en szemuvegemen at =)

Friss topikok

Linkblog

"Ahol mindig kek a tenger, es soha nem ehesek a capak"

2008.09.19. 02:06 kiszsiraf

Huuha!

Jo kedvem van. Mert holnap ugy nez ki mostmar tenyleg megyunk Rioba:) Bar az anyukam magyarazott meg vmit vmi hianyzo papirrol, de remelem ez engem nem erint. Es ma a nap is kisutott par percre, mikor jottem haza portugalorarol :) [megjegyzes: portugaltanarhoz fekete pulcsiba tobbet soha<==> feher macskaszoooor!] Ma ebed utan ettunk edessegnek feher sajtot goiabadaval, ami olyan, mint a lekvar, amit a buktaba teszunk, meg ettunk hozza ilyen mogyorokrem szeru vilagosbarna cuccot, mindezt olyasmi edes kokuszos dzsuvaval, mint a mi a bountyba van.. Kulon ezek a dolgok mind finomat, de miert kell ezt igy egybe??:S:S  Ezek utan delutan foztem tejberizst magamnak (igen, ismet rizs!! mar hianyzott ebed ota..:), es mikor az apuka hazajott, evett belole kicsit, de felbontott hozza egy konzervet, amiben suritett tej volt, es osszekeverte a tejberizst suritett tejjel.. tok edes lett.. most pedig jott az anyukam, es megkerdezte, h oszze kokuszreszelekezheti-e a maradekot, mert az ugy jo.. hat legyen.. szegeny porias tejberizsemet se hagyjak mar beken.. pedig en csak gyumolccsel akartam enni :D

Ma nem tortent semmi ezen kivul, vagyis de, mert a portugal tanar megdicsert, h mindig le tudom irni hallas utan amit mond, meg ilyenek.. Vennem kell egy fuzetet kulon a portugalnak.. Delutan mar az eso sem esett, remenykedek benne, h holnap esetleg a nap is sutni fog. most megyek es ideengedem az anyukamat, mert meg dolgozik azt hiszem..

Ja es hallgassatok a ket uj peterfi bori szamot! after hours, es szaraz goz cimmel..

Hahha az anyukamnak nagyon izlik a tejberizsem :)

szocske csaladnak! =)

D.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiszsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr96670783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tyn 2008.09.19. 12:01:57

Melyik anyukádnak, melyik rizsed? :)
2 boridal nem jön be elsőre annyira, az aftert már mintha hallottam vón ...

Bambii 2008.09.19. 22:54:04

lávendpísz....hát még mi szóltak volna ha eléjük rakod mazsolával, hogy na nesze ögyed....ismét egy értelmes kommentelésre adtam a fejem:D

kiszsiraf 2008.09.23. 00:08:14

leszalhattaok mostmar a tejberizsemrol ti is.. mint a verebek.. a ket boridalt meg nem volt idom meghallgatni, csak letolteni.. beijos.
süti beállítások módosítása