HTML

Brazil parti?

Hat ilyen volna Brazilia.. az en szemuvegemen at =)

Friss topikok

Linkblog

hazamenetel

2009.06.09. 06:00 kiszsiraf

Guzsba vannak kotve a mindeneim. Ha menni kell, menni kell. Nem akarok. Nem akarok bucsubulit szervezni, nem akarom elhasznalni a kincskent tartogatott otthoni fogkremet, otthoni hajbalzsamaot, parfumot.. Nem akarom napjaban otszor hallani, h mikor is megy haza? -- Junius 25-en -- huuuuuu, az mar jo kozel van!! nem vagy szomoru?? nagyon szeretnel mar hazamenni??... .. .  Egyebkent errol mar sokat beszeltem nincs mit tovabb fokozni. Egyebkent tok joban vagyok a gondolattal ujabban, hogy leszallok a repulorol, varhatoan az osszes csomagom meglesz, es ott lesz a szalagon.. utana fogok egy olyan csillogo gyemantos gyurut reklamozo kis femkocsit, ami olyan, mint az auchanos bevasarlokocsi, csak lehegezettek par oldalat (tudom, nyugi, hagyok poent holnapra is, nem ugy megy az), aztan anyaek ott fognak varni az iment emlitett gyemantgyuru csillogasaval vetekedoen ragyogo szemekkel, es addig olelem oket amig lesz bennuk szusz :) Aztan beszallunk a kocsiba, nekem meg majd csak beszelnem kell majd es beszelnem, es beszelnem de persze egy kicsit se fogom banni meg a tizenakarhany oras repulout utan sem :) Es meg a fiukkal sem azon fogunk veszekedni, hogy ki uljon kozepre, es utana meg mindenki ott lesz a hobbin, es annyi vadast es porkoltet fogok enni, amennyi belem se fer majd :)

Visszaterve az elozo problemahoz nem csak azert nem akakrok bucsubulit szervezni mert ez ugye valaminek a veget jelenti, hanem mert ma igen meggyult a bajom mindenfele szervezessel. Reggel Jeanettel es rotary club elnokevel, meg 5 Angliabol erkezett roarystaval korbejartunk csudalatos varsunk, Teresopolis nevezetessegeit, ezutan Jeanette es kesobb Julia (brazil leanyzo) egesz delutan itt voltak velem, h a bulirol beszeljunk, kitalaljuk, h abba a hazban legyen amiben meg szekek sincsenek, nemhogy huto, vagy abban, amiben akar meg is fagyhatunk olyan hideg lesz kinn a teraszon. Kesobb a kedves meghivottak listajat probaltuk meg kialakitani, kb 3szor irtuk ujra az egeszet.. Node sebaj, most aki jon jon, aki nem nem, majd lesz valahogy... Igazandibol azt hiszem nem ilyen tokomsegeken kene sirakoznom itt.. Mert egy olyan csudalatos ev van a hatam mogott, amit eleg kevesen tudhatnak maguknak.. Azt azert elegge sajnalom, hogy lusta voltam ahhoz h minden szepet es jot megorokitsek itt is, de majd elmeselem otthon, ha tenyleg erdekel.

Most megyek aludni mert holnap megyek a suliba hogy folytassam a partyszervezest :D:D

joejt szocsketek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiszsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr291173009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása