HTML

Brazil parti?

Hat ilyen volna Brazilia.. az en szemuvegemen at =)

Friss topikok

Linkblog

"Szeretlek en elet, mert te olyan jo vagy hozzam, ha el is vettel neha, kesobb mindent bepotoltal"

2008.09.09. 00:33 kiszsiraf

Rajottem, hogy csak ugy kell felkelnem, hogy igen, ma jo napom lesz, es meg ha nem is tortenik semmi jo, es esik is az eso, akkor is mosolyoghatok a vilagra.. miert is ne? :)

Ma ez sikerult, de persze tudom, hogy nem konnyu igy felkelni, es azt is tudom, hogy a legtobb ember nem ilyen gondtalan, mint en kb 3 hete.. mert ha joban belegondolok nem kell semmi miatt sem izgulnom, nincs semmi fontos teendom, tanulnivalom (najo, az van: portugal), de teljesen felhotlen eletet elek.. kicsit rossz is, hogy ilyen ingerszegeny a kornyezet, de meg mindig jobb, mintha negativ hatasok ernenek..

A vegen az unalom is megolhet.. es nem marad mas, csak ruham, ugy, ahogy fekudtem benne az agyon, de azota elparolgott belole a testem, es.. :D no de ez meg odebb lesz.. 
Szoval suli utan igazolvanykepet csinaltattam, es ra kellett jonnom, hogy hiaba erzem jol magam a boromben, a fenykepek nem hazudnak XD.. node ki torodik egy buta igazolvanykeppel?? (tudom, midnneki)
Tehat a legkozelebbi teendoim koze fel kell jegyeznem, hogy minel tobb programot szervezzek magamnak, minel tobbet menjek emberek koze a sulin kivul is, es vedoponyvakent feszitsem ki magam a szines ingerek paintball palyajan =)
Ma peldaul beszeltem Vaczi Dani fogado tesojaval, aki most ugyancsak Braziliaban van, es egy kis varosban lakik, amit nem nagyon szeret, ezert egy nagyvarosban van egy ideje a barataival, amit nagyon elvez.. Abba mondjuk bele se merek gondolni, hogy az en host motherem mit szolna, ha eloallnek egy ilyesmi otlettel.. 'Holnap elmegyunk egy hetre Rioba, ha baj van, majd szolok' .. jo esetben csak kinevetne..
Node a leghosszabb ut is egy lepessel kezdodik, tehat elso lepeskent holnap nem a sajat osztalyunkba fogunk beulni az orakra Emmaval (francia cserediaklany, osztalytarsam), hanem az eggyel folottunk levo osztalyba.. Kivancsi vagyok.. :)

Az anyukam kozelgo szuletesnapom alkalmabol megajadnekozott egy brazil bolcsesseggel, miszerint a szuletesnapomon (penteken) a suliban meg fognak dobalni tojassal, es leszornak liszttel meg rizzsel, es ez ugye nem jo.. :).. szoval nem eleg, hogy a mindennap magammal hurcolando eletmento dolgaimat cipelnem kell, meg valtas ruhat is vihetek.. ezt a pechet.. >) Es ha mindez nem lenne eleg, mostmar telefonos zaklatom is van.. mi lehet ennel szebb?? :)

No mara most ennyi, megyek jobaratokat nezni.. szigoruan portugalul.. jo ejt! =)

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiszsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr36654882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tyn 2008.09.09. 07:35:44

Milyen zaklató?
Sztem ne áruld el, hogy születésnapod van! :)

Anya csak egy van 2008.09.09. 12:11:45

Te kiszsiráf!

Fel a fejjel! Ennél rosszabb dolgod ne legyen soha!!! Előre is Boldog szülinapot kívánunk neked Fannival, Pedroval, Tomival, Danival.

Puszi és tudd, hogy itthon sokan gondolnak Rád!!!

kiszsiraf 2008.09.09. 19:40:35

sztem keso, mert mar elmondtam..:).. nemtudom, csak telefonon hivogat valaki..
Koszonom Erika, enis sokat gondolok ratok, es mindenkire otthon, jok legyetek, pusssz!

Bambii 2008.09.09. 22:09:19

Pedro??? Jól néz ki?:D

tyn 2008.09.10. 09:11:33

Bizony jól, kedves Bambii!
Legalábbis férfiszemmel :)

Bambii 2008.09.11. 21:19:40

Akkor valamelyik nap átnézek egy photoshop telepítő cd-jért, kedves tyn!Tudom h már alig várj az egész család:D:DIndia, az amerikai csaj kiknél lakik?

kiszsiraf 2008.09.12. 02:22:37

nemtudja. jellemzo. asztalom harmadik fiok..
süti beállítások módosítása