HTML

Brazil parti?

Hat ilyen volna Brazilia.. az en szemuvegemen at =)

Friss topikok

Linkblog

ha senki nincs ki elringasson, ringatsd el magad

2008.09.18. 01:51 kiszsiraf

Udv nektek foldakok!

Most technikai es egyeb okok miatt  maradt ki par nap, de a fuggoket megnyugtatvan mondom, ismet ittvagyok =)

Most epp elringatom magam, azaz rajottem, hogy ha ezen a szeken ugralok, igy rugozik.. tokjo :)

Nem tortent semmi egetrengeto dolog az elmult napokban.. Ezen a heten minden nap csak az elso harom orara kell bemennunk Emmaval, mert a tobbi oran dolgozatokat irnak a kolykok, es ez tokjo, bar neha ugy erzem, ezert igazan kar reggel felkelnem, megfurodnom, hajat mosnom, hajat szaritanom, ruhat valasztanom, elfogadhato allapotba hozni a kulsom, beagyaznom, elkeszitenem a napi meleg szendvicsemet es tejeskavemat, mindezt megennem, fogat mosnom majd lemennem a hidegbe, es varnom amig jonnek ertem, hogy elvigyenek a suliba.. Ehelyett nyugodtam agyban is maradhatnek.. sokkal egyszerubb lenne mindenkinek. Csak ezert..

Holnap elvileg Rioba megyunk az anyukammal es Emmaval itteni szemelyigazolvanyt csinaltatni, majd varost nezni, ami tok jo, mert meg nem is lattam Riot, eddig mindig csak a repterre mentunk.. Bar nem biztos hogy holnap megyunk, mert meg valami papir hianyzik azt hiszem.. szoval lehet, hogy csak holnap utan.. Csak attol felek, nehogy kifussunk az idobol, mert a megerkezestol szamitott egy honapon belul kell mennunk.. Emma errol mar lecsuszott, o tobb, mint egy honapja van itt, neki tobbet is kell fizetni asszem.. :(

Het vegen pedig a templomos ismerosokkel megyunk kirandulni. A szuleim nem jonnek, csak Karol baratai, es az o szuleik.. Es jon Emma is, aminek orulok, mert  kedzem egyre jobban megismerni ot, es nagyon aranyos lany.. Latom magam elott a midnennapjait, ahogy mutogatja a kepeket Francia orszagrol.. egy nagyon szep kis faluban lakik a hegyekben.. Mar azt is megbeszeltuk, hogy majd ha hazamegyunk meglatogatjuk egymast..  A legtobb dologban egyet ertunk es megallapitjuk, h az europaiak ezt is jobban csinaljak, meg azt is, no persze nem vagyunk mindig ennyire kritikusak :D Ma itt volt nalunk, neztuk a jobaratokat, beszelgettunk, es megallapitottuk azt ismet, amit egyszer mar leirtam csak nem volt ertheto; szoval hogy az itteni emberek mindent kimondanak. Ezt leginkabb az osztalytarsainkon figyeltuk meg.. most megint nem erthetoen, azaz erhetetlenul irtam le, peldat pedig nem akarok mondani, mert csak hulyesegek jutnak eszembe.. na nembaj, talan majd maskor megprobalom megint, es megertitek.. :)

Az itteni apam, Sergio sokkal jobban szereti Emmat, mint engem.. ami nem zavar, mert enis sokkal jobban szeretem Emmat, mint ot. [Dejo ennek az Emmanak =)] Szoval rogton beszelgetni kezdett vele, mikor ma talalkoztak, mondta, h en mennyi idot toltok a gep elott, es hogy nem beszelgetek vele (konyorgom mikor elhadar vmit portugalul es utana kinevet, mert nem ertem, akkor hogy beszelgessek vele? luke kolyok..) egyebkent amit Emmaval beszelgettek, annak nagy reszet ertettem.. Kozben sult a sutoben a "pomcsikéjzsu" (nagyon finom kis dionyi zsomle szeru valamik, amiknek a belseje kenodos ragados dzsuva, a kulseje meg megsul es nagyon finom, es nincs benne gluten :)) Na es az anyukam kiszolt, h nezzem meg, h jo-e mar, es az apukam visszaszolt, h nem, nem jo meg, feher, mint a Dora bore.. Rogton ezutan megjegyezte, h Emmanak mennyivel sotetebb bore van XD.. mekkora derossz.. Emma pedig folyamatosan vedett, mondta, hogy o is sokat gepezik, ez normalis, es hogy az o bore is sokkal feherebb, mint a braziloke, csak kicsit sotetebb, mint az enyem... =)

Apu tudjuk mar, hogy Pedro utan ki lesz 'nalunk'?? mindneki ezt kerdezgeti..

Boa Noite!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiszsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr43668935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tyn 2008.09.18. 07:39:54

még nem, Tamás szervezi.
süti beállítások módosítása