HTML

Brazil parti?

Hat ilyen volna Brazilia.. az en szemuvegemen at =)

Friss topikok

Linkblog

2008.10.17. 02:46 kiszsiraf

Eloszor is szeretnek reszvetet nyilvanitani, az osszes elpusztult blogfuggo osszes csaladtagjat szivbol sajnalom.

Most pedig pillanatnyi felhaborodasomrol irnek, ami az itteni s*ggfej himeknek koszonheto. Eloszor is zavar, hogy lustak barmit is kezdemenyezni. Ami vegulis nem nagy baj, mert ha nekem bejon valaki, majd odamegyek hozza, hogy szia, hogyvagy, utana meg mar majd megy magatol. De mikor mindenki arrol beszel, hogy xy mennyire odavan erted, akkor legalabb jojjon oda, es ne varja meg, mig az osztaly felszedi neki a kivant szemely oly modon, hogy addig baszogatjak az illeto holgyet, amig az ki nem mondja, h igen, nekem is tetszik, vagy hogy nem, menj a francba. A masodik ami zavar az pedig a felelotlen viselkedesuk, ami abban nyilvanul meg, hogy elnek eppenseggel monogam kapcsolatban.

Na mindegy.

Mostanabn nem tortent sok dolog, suli, portugalorak, aggodas a kirandulas miatt, hogy sikerul-e lefoglalni, betegseg, rotary meeting, de mindent tuleletem, szoval jeeee.

Ezennel elore tekintenek, es leirnam, hogy az elkovetkezendo tizenegyket napban megint nem fogok irni, mert megyek kirandulni. Holnap ejlefre Rioba visznek minket a szuleink (emmat es engem), ez ket orahossza, ezutan buszra ulunk, es belo horizontiba megyunk emmaval, ujabb hat ora, majd masnap del korul megin busszal 27 oran keresztul utazunk Pantanalra. Mjad ha hazajottem leirom milyen volt, elore csak annyit, hogy ilyen termeszetes, esoerdos, allatos hely lesz.

Most tenyleg mennem kell megint. Az apam es a batyam megerkezett a horgaszasbol (tenyleg a batyamrol meg nem is irtam, itt volt egy hetet, megismertem, de errol majd egyszer talan egy kulon bejegyzesben, annyi mindent mesehletnek rola)..

szoval jo ejszakat, hianyoztok, puszi. d.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiszsiraf.blog.hu/api/trackback/id/tr49718118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tyn 2008.10.18. 10:57:31

"felelotlen viselkedesuk, ami abban nyilvanul meg, hogy elnek eppenseggel monogam kapcsolatban."

Én is magyarázom anyukádnak, hogy ez hülyeség, de nem akarja megérteni! :DDDDDD
Vagy csak kimaradt egy "nem" ? Jó utat az erdőbe! húzd be a nyakad, a fák között! :)

kiszsiraf 2008.10.28. 15:09:46

igen csak kimaradt a nem.. bocsanat.. :)
süti beállítások módosítása